Muotokuva suomalainen taide

MIKSI MUOTOKUVA?

Mitä lahjaksi rakkaalle? Kuinka muistaa ystävää? Mitä kummilapselle, häälahjaksi tai merkkipäivänä? Mitä miehelle lahjaksi?

Anna lahjaksi jotain ikuista ja merkityksellistä. Mikä olisikaan ihanampi lahja ja kauniimpi sisustuselementti, kuin muotokuva, taideteos rakkaasta aiheesta! Muotokuva on ratkaisu lahjaongelmiin.

MUOTOKUVAMAALAUS JA -PIIRROS

Maalaan ja piirrän myös muotokuvia. Maalauksen luon canvas-pohjaan ja piirrokset erikoispaperille. Voin myös kehystyttää muotokuvan kehystämö Beckerissä tai käyttää valmiskehyksiä.

MUOTOKUVAN VALMISTAMINEN?

Useimmiten kuvailunkohde on rakas ihminen tai maisema, mutta lemmikit ovat hyvällä kakkossijalla. Muotokuvan tekemiseen tarvitsen kuvatiedoston ja toiveet esim. koosta ja tekniikasta. Osaan sommitella yhteen myös erillisiä valokuvia eri aiheista ja säveltää esimerkiksi vuodenaikoja ja värimaailmoja. Tieto itse aiheesta ja muotokuvan saajasta on aina hyödyksi myös.

MUOTOKUVAN TEKOAIKA

Toteutusaika riippuu työjonosta ja Sinun toiveistasi. Hinta määräytyy koon ja tekniikan mukaan (kts. myös hintataulukko). Esimerkiksi A4-kokoinen piirros maksaa 220€, maalaus taas 260€.

Tee päätös antaa mahtava lahja ja ota yhteyttä! Alla on galleria muutamasta muotokuvapiirroksesta ja-maalauksesta. Voit tutustua myös taidehinnastooni.