muraalit seinämaalaukset Eeva Kouvalainen

Seinämaalaukset, eli muraalit, ovat näyttäviä ympäristöelementtejä ja tekevät varmasti vaikutuksen näkijäänsä. Näyttävä fasaadi tai persoonallinen seinä sisäänkäyntitilassa ovat positiivinen tapa ohjata katse taiteeseen.

Teen seinämaalauksia rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. Suoraan seinään maalattu taideteos on aina asiakkaan toiveiden mukainen ja kunnioittaa ympäristöään. Jokainen muraali on tarkoitukseensa mietitty kokonaisuus, tarinallinen taideteos.

Toteutin kesällä 2022 muraalin ”Vuoren Varsat” Jyväskylän keskustan liepeille osoitteeseen Keskikatu 22. Lue muraalista lisää tästä linkistä. Katso myös alla olevasta muraaligalleriasta esimerkkejä toteuttamistani seinämaalauksista.

Yksityishenkilöiden, yritysten, taloyhtiöiden ja yhteisöjen toimintaympäristöön toteutettu seinämaalaus on uniikki tapa ohjata ja vahvistaa haluttuja mielikuvia. Parhaimmillaan julkiseen tilaan toteutettu muraali myös ehkäisee vandalismia ja kohottaa alueen profiilia.

Hinta määräytyy projektin koon ja maalattavan pinnan mukaan. Ole yhteydessä, kerro toiveesi ja keskustellaan millainen seinämaalaus olisi paras tarpeisiisi! Saat nopeasti hinta-arvion ja tarjouksen, johon ei tule yllätyksiä. Kaikkeen tekemiseeni, myös muraaleihin, pätee tyytyväisyystakuu: olen ylpeä voidessani kertoa, että minulla on vain maksaneita asiakkaita.

Täältä löydät hinnastoni. Ratkaisuja taidehankintaan löydät myös Resursilta, jonka kanssa teen yhteistyötä.

Muraalit ovat tärkeä osa taidetyötäni ja ne tavoittavat katsojan eri tavalla kuin tauluni. Seinämaalaukset ovat yleensä tilassa ja ympäristössä, jonka näkevät muraalin omistajan lisäksi ohikulkijat, tiloissa työskentelevät ja asioivat ihmiset. Maalauspinnaksi kelpaa lähes mikä tahansa pinta; näyteikkuna, profiloitu peltiseinä, tiili tai kyprokki, näin muutaman mainitakseni. Käytän aina pinnalle sopivaa maalausainetta ja käsittelen pinnan kestämään puhdistusta.

Muraali on keino kertoa tarina, ohjata ajatus ja herättää huomio. Muraalin voivat ostaa yksityishenkilöiden lisäksi yritykset ja esimerkiksi taloyhtiöt. Asukkaiden iloksi hankittu muraali personoi koko rakennuksen ja ilahduttaa kaikkia sen näkeviä käytännössä ikuisesti.

Kurkkaa taidettani, tutustu minuun ja ota yhteyttä -olen varma, että Taiteestani löytyy ratkaisu myös Sinun tarpeisiin!