Taidetyön lisäksi olen graafisen alan sekatyöntekijä. Olen tehnyt usealle yritykselle mainoksia, ja graafisia ohjeistuksia aina logosta somepostauksiin saakka. Tällä sivulla voit tutustua saamiini asiakaspalautteisiin. Kaikki työt teen AINA tyytyväisyystakuulla, lasku lähtee vasta kun asiakas on 100% tyytyväinen.

”Videon animointi on ja suunnittelu on vaativaa työtä. Se vaatii niin taiteellista silmää kuin teknistä ohjelmisto-osaamista. Ottaen huomioon kuinka vähän Eeva oli ennen harjoittelua tehnyt animointeja, olemme vaikuttuneita kuinka hyvin hän pääsi hommiin kiinni! Työt sujui odotettua paremmin ja uskomme että kun Eeva saa vielä hiukan kilometrejä alalla mahdollisuudet työllistää itsensä ovat hyvät. Luovuutta ja asennetta on jo ennestään, mutta vielä kun tekeminen rutinoituu on tehopakkauksessa pitelemistä. Me ainakin hyödynnämme Eevan osaamista jatkossakin! Hyvä Eeva!”.”

-Työpaikkaohjaaja, Toni Rutanen, yrittäjä Smooth Monday Oy-

”Eeva on tehnyt KSHS:n logon, autoteippaukset, mainokset ja sisältöä verkkoon. Eeva lähtee asiakkaan luokse niin videoimaan kuin apumieheksi työmaalle. Näppärä, ahkera ja taitava.”

-Markus Kouvalainen, KSHS-Savupiipun Korjaukset-

”Ihanan idearikas ja toimiva palvelu. Minun ja yritykseni sielunmaisema oli Eevan helppo ymmärtää ja se näkyi kauniina lopputuloksena.<3”

-Anne Pekkala, Kauneushoitola Luonnonlumo-

”Eevan kanssa oli kiva tehdä yhteistyötä ja upeita eri logoehdotuksia sain katsoa 🤗 ”

-Tuija Nygård, NyT Siivous-

”Aloitin marraskuussa Eevan kanssa suunnittelemaan uuden yritykseni logoa ja nimeä. Kerroin Eevalle minkälaista ideaa hain ja toiveeni värimaailmasta. Joulukuussa olikin jo fiman teipit ikkkunoissa ja ovessa. 

Eevan kanssa työskentely oli nopeaa ja ystävällistä. Hän on idearikas ihminen, jolla on mahtava visuaalinen silmä. Hän kuunteli toiveitani ja toi samalla runsaasti omia upeita ideoitaan esiin. Olen todella ylpeä yritykseni nimestä ja logosta. Suosittelenkin Eevaa kaikille, jotka haluavat erottautua massan joukosta! ❤ ”

-Sanna Tarkiainen, Salus Totus-

”PasoDoble on todella tyytyväinen asiakas. Annettiin alkuun aika vapaat kädet logon ulkonäölle ja saatiinkin logosta useita vaihtoehtoja. Eeva ymmärsi hyvin pointit mitä lopulta haettiin ja Eevan osaamisen pohjalta Eeva sai muokattua lopputulokseksi sellaisen mikä oli just eikä melkein Pason näköinen logo. Kymppi plus Eevan palvelu oli asiakaslähtöistä ja visuaalisesti moniulotteista (meinaan tällä sitä kuinka monta erityylistä vaihtoehtoa Eeva keksi meille alkuun mistä alkaa muokkaamaan)

-Heli Oravakangas, Paso Doble-

”Parasta Eevan kanssa työskentelyssä ovat hänen asenteensa ja intonsa työhön. Yritykseni visuaalisen ulkoasun toteuttaminen ei jäänyt ainakaan Eevan ideoiden vähyydestä kiinni; monipuoliset ideat hän minua kuunnellen rajasi siten, että selkeä linja ja tyylisuunta löytyi sujuvasti.”

-Tiina Ahola, Fiilistämö-

”Eeva suunnitteli yrityksemme Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho logon. Yhteistyö Eevan kanssa sujui ongelmitta. Hän pystyi kuvittamaan ajatukseni paperille. Erityismaininan haluan antaa hänen kärsivällisyydestään ja aurinkoisesta olemuksestaan. Hänen kanssaan oli ilo työskennellä. Häntä hyödynnän tulvaisuudessakin, jos kaipaan tämän tyylisiä palveluita”

-Hilja Lehtivuori, Liike ja Keho-

”Eeva teki minulle valtaisan hienon tilaustaidetyön vuonna 2019. Kerroin Eevalle lapsistani ja näytin muutamia valokuvia heistä. Tämän informaation perusteella, hän personoi lapseni ja teki heistä ja heidän persoonallisuuksistaan taulut. Sen lisäksi,että taulut kuvastavat lapsiamme täydellisesti, ne ovatmyös taiteellisesti huikeita! Eevalta löytyy taiteellisen talentin lisäksi valtavan hienoa sensitiivistä asioiden aistimuksen taitoa. Suosittelen lämmöllä!”

-Ville Kiljunen, teatteriohjaaja ja opettaja-

”Eeva hatarasta ideastani toteutti yrityksen logon mahtavasti, ja ammattimaisesti lisäsi hienoja yksityiskohtia. Todella tyytyväinen lopputulokseen ”

-Kimmo Järvenpää, ravintolayrittäjä-