TAIDEMAALAUKSET MYYNNISSÄ

Mikä ylläolevan myyntigallerian taidemaalauksista puhuttelee juuri Sinua? Ota yhteyttä, kun löydät Omasi!

suomalainen taide taidemaalaus Eeva Kouvalainen

MITÄ ON OIKEA TAIDE?

Kokemukseni mukaan ”oikea taide” on sellainen, joka puhuttelee henkilökohtaisesti joka silmäyksellä, sykähdyttää sielua ja herättää tunteen. Poikkeuksetta.

Kaikelle taiteelle on myös tilaa ja vääränlaista taidetta ei olekaan. Uskon vakaasti, että jokainen meistä on omalla tavallaan luova.

TAIDEMAALAUSTEN TEKNIIKKA JA TYYLI

Maalaan alkuperäistöitä akryyli-sekatekniikalla, jota kutsun ”mustetahratesti”-tekniikaksi. Siinä sekoittuvat tekniikat Vedic Art ja Acrylic Pouring.

Kauttani tapahtuu prosessi, josta syntyy suomalaista sielunmaisemaa kuvailevaa maalaustaidetta. Lyhyesti tiivistettynä kaadan canvakselle abstraktin pohjan akryylimaaleilla, josta ”löydän” esiinmaalattavan aiheen.

Prosessi on intuitiivinen ja etenee aiheen opiskelun ja maalausvaiheiden kautta. Kadotan itseni kokonaan prosessin lumoihin.

LUOVUUS, ILO JA TAIDE

Suomalainen taide näkyy taidemaalauksissani aiheiden kauniina sommitelmina, sattumanvaraisuuksina ja voimakkaina väreinä. Muotokuviin lisään usein samanhenkistä symboliikkaa ja luovuuden ilo välityy myös taideohjaukseeni.

Vaikka olisin yksin saarella, maalaisin. Mutta asiakkaan kokemus taiteestani on se maagisin ja eeppisin palkinto: kun taiteeni antaa asiakkaan sisäiselle abstraktille muodon, saa taiteeni sen Tarkoituksen.

Kiinnostuitko taiteestani? Täytä alla oleva yhteydeottolomake, niin olen Sinuun yhteydessä!