TAIDEOHJAUS

Square

Taideohjaus on erinomainen ohjelmanumero esimerkiksi pikkujouluihin, työhyvinvointitapahtumiin, ravintolaan viihteeksi ja vaikkapa polttariohjelmaksi. Maalaaminen on siistiä, rauhallista ja mukavaa tekemistä, joka on helppo yhdistää osaksi palvelunostajan muuta toimintaa. Iltaa varten tuon tekemäni mallimaalauksen ja tulostettavan maalausohjeen sekä kaikki tarvittavat välineet kaikille taiteileville asiakkaan valitsemiin tiloihin. Lue myös Suur-Jyväskylä Lehden tekemä artikkeli toimittajan taide-kokemuksesta!

Alla on tapahtumakalenteri Jyväskylän Ravintola VENN:n VennsDay-taideilloista loppuvuodelle 2021.

Naamio ja kynttilät

Koristeellinen naamio kynttilänvalossa vie ajatukset pimeneviin iltoihin ja tunnelmallisiin juhliin.

Ruusu

Herkkä ruusu maalattuna kulta-/hopealehden päälle on klassinen ja kaunis aihe. Tekniikka on mielenkiintoinen ja luo uuden ulottuvuuden taiteiluun.

Pääkallo

Anatomisesti oikean näköinen pääkallo on haastava, mutta palkitseva aihe. Sopii erityisen hyvin Halloween-tematiikkaan.

Yksisarvisen taikaa

Yksisarvinen on ihana aihe! Maalaus voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta selkeillä ohjeilla onnistuvat kaikki.

Linnut

Eläinaiheet vetoavat moniin ja ne sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Neutraali ja rauhallinen aihe taipuu monenlaiseen tarkoitukseen.

Jääkuningatar

Kuninkaallinen hahmo edustaa talven taikaa ja juhlistaa naiseutta. Kiehtova aihe opettaa ihmisen mittasuhteista ihanalla tavalla.

Maisema Jyväsjärveltä

Maiseman maalaaminen on tekniikan ja luovuuden suloinen yhdistelmä. Taiteilija oppii perspektiivistä sekä luonnon maalaamisesta paljon.

Suuteleva siluetti

läheisyyttä ja romantiikkaa tihkuva maalaus sopii helliin teemoihin hyvin. Maalatessa oppii mittasuhteista, valutus- ja sapluunatekniikasta mielenkiintoisella tavalla.

Abstrakti

Suosittu aihe vie taiteilevan ihmeellisen ilmaisun äärelle! Maalausohjeet antavat työkaluja useaan maalaustekniikkaan sekä lähestymistapaan abstraktin taiteen luomiseen.

Merenneito

Tämä maaginen hahmo piti maalata nyt 10.3. Ravintola VENNssä, mutta koronasulun takia niin ei tapahtunutkaan. Sen johdosta jaoin maistiaisen taideillasta laittamalla ilmaiseen jakoon Merenneidon tulostettavan 3-sivuisen ohjeen. Maalasimme yhdessä virtuaalisesti Facebookin livelähetyksen kautta.

Värikäs Norsu

Koronarajoitusten loputtua jatkettiin VÄRIEN kanssa taideiltoja! Norsu on kaunis ja mielenkiintoinen aihe maalata ja koristella! Aihe muotoutuu monen teeman ympärille ja sopii kaiken ikäisille.

Puutarhan Tonttu

Tämä aihe on osottautunut erittäin viihdyttäväksi! Osallistujat saavat valita joko 30cm korkean puutarhapatsaan TAI taidepohjan maalattavakseen. Hahmon personointi on osallistujista hauskaa ja humoristista.

Seitsemän kukan taika

Tämä maalaus haastaa luomaan kauneutta ihmiskasvojen, hiuksien ja kukkien muodossa.

Keiju kukan päällä

Keijun maalaamisessa oppii ihmislapsen mittasuhteista, perhosen siivistä sekä perspektiivistä.

Appelsiininpoimija

Aihe sopii monenlaiselle Taiteilijalle. Ohjeiden pääosissa ovat naisvartalon mittasuhteet, kasvot ja hedelmät.

Sudenhetki

Tämä koristeellinen ja boheemi aihe on ihanan meditatiivinen maalata! Aihe sopii moneen teemaan ja vuodenaikaan. Ohje suden siluetin tekoon on erittäin helppo ja onnistuu varmasti kaikilta.

Tarjoan paketti-palvelua, jossa saat kaiken helposti. Asiakkaan valitsemaan paikkaan mukanani tulee ohjeiden mukaisesti maalattu aihe malliksi sekä taiteilijalle tulostettu ohjeistus kyseiseen työhön. Kaikki tarvittavat maalausvälineet, pohjat ja maalit tulevat jokaiselle osallistujalle. Tapahtumajärjestäjä saa käyttöönsä etukäteen graafisen materiaalin (2 jpg-tiedostoa oikeassa julkaisukoossa) mainontaa ja tiedottamista varten.

Tapahtuman ajan ohjaan osallistujia ja pidän huolen siitä, että jokaisen tekeminen on mielekästä ja kivaa, paletilla on lempivärejä ja siveltimet ovat valmiit luomaan taidetta. Tapahtumankulku on helppo räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan. Osallistujamäärä, budjetti, ohjauksen kesto ja aihe ovat muotoiltavissa.

Hinta muodostuu ohjauspalkkiosta (250€ + ALV) ja materiaalikustannuksista/taiteilija (10€+ALV/henkilö). Mikäli valmiista aiheista ei löydy sopivaa, voin lisämaksusta (200€ + ALV) luoda millaisen tahansa! Pidätän kaikki oikeudet tekemiini alkuperäisiin mallimaalauksiin.