taideohjaus Vennsday Wine&Arts Slava Ukraini!

TAIDEOHJAUSPALVELUA JYVÄSKYLÄSSÄ

Ohjattu taidemaalaus on siistiä ja rentoa ajanvietettä, joka sopii moneen tilaisuuteen.

Teen yhteistyötä vakinaisesti Taidetarvikeliike Artlon kanssa.

Usein taideilloissa on mukana teemaan sopivia, keskenään kilpailemattomia yrityksiä. Haluatko mukaan? Ota yhteyttä! Yhteistyössä on voimaa!

Olen ohjannut lähes kuukausittain vuoden 2020 syksystä saakka taideiltoja Jyväskylässä.

Taideohjaus palvelu taideilta Eeva Kouvalainen

OHJATTU TAIDEHETKI

Miksi ostaisit viihdyttävän taideohjauspalvelun? Siksi, että haluat järjestää mielekästä ohjelmaa työyhteisöllesi, asiakkaillesi tai esimerkiksi polttareihin. Ja siksi, että tarvitset tilaisuuden tehdä heihin positiivisen vaikutuksen.

Maalaaminen on siistiä viihdettä. Taideilta on kiinnostava tapahtuma ja oiva tilaisuus hemmotella taiteilevia esimerkiksi hyvällä ruoalla ja juomalla.

Ohjaustapaani on myös kehuttu lempeäksi ja kannustavaksi. Suurin tavoitteeni on saada osallistuja luottamaan omiin kykyihin ja nauttimaan luomisesta.

TAIDEOHJAUSTA PAKETTIPALVELUNA

Tarjoan paketti-palvelua, jossa saat kaiken helposti. Sinulla tulee olla jokaiselle taiteilevalle ruokailijan verran tilaa, jotta taidetapahtuma on mahdollinen. Ja jos tiloja ei ole, voin järjestää ne! Kun tilat tapahtumalle on hoidossa, valitse mieluinen mallimaalaus, niin minä hoidan muun!

MITÄ TAIDEOHJAUS SISÄLTÄÄ?

Tulessani sovittuun paikkaan mukanani on valitsemasi, ohjeiden mukaisesti maalattu aihe malliksi sekä taiteilijoille tulostettu ohjeistus kyseiseen työhön. Tuon mukanani kaikki tarvittavat maalausvälineet, pohjat ja maalit.

Hintaan kuuluu lisäksi paperikassi, jossa itsetehty taidetyö kulkeutuu kotiin. Kassissa on tilaa myös yrityksesi esittelyä varten.

Tapahtumajärjestäjänä saat käyttöönsi myös etukäteen tekemäni graafisen materiaalin (2 jpg-tiedostoa oikeassa julkaisukoossa) mainontaa ja tiedottamista varten.

MITÄ TAIDEOHJELMASSA TAPAHTUU?

2,5-3 tunnin mittaisen taideohjauksen ajan opastan osallistujia maalaamisessa. Pidän huolen siitä, että jokaisen tekeminen on mielekästä ja kivaa, paletilla on lempivärejä ja siveltimet ovat valmiit luomaan taidetta.

Sinulla on tässä oiva tilaisuus hemmotella taiteilevia esimerkiksi tarjoiluilla, musiikilla ja peleillä, joista voi nauttia maalaamisen ohessa. Ohjelman lopuksi voit sujauttaa paperikassiin esimerkiksi lahjoja, makeisia ja yrityksesi mainoksia lukemiseksi.

Tapahtumankulku on helppo räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan. Osallistujamäärä, budjetti, ohjauksen kesto ja aihe ovat muotoiltavissa.

TAIDEOHJAUKSEN HINTA

Hinta muodostuu ohjauspalkkiosta (300€ + ALV) ja materiaalikustannuksista/taiteilija (10€+ALV/henkilö). Mikäli valmiista aiheista ei löydy sopivaa, voin lisämaksusta (100€ + ALV) luoda millaisen tahansa! Voit tutustua taidehinnastoon myös täältä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan viihdyttävä taide-elämys juuri Sinun tarpeisiin!